Kalmar

Intresseanmälan

Alla som senast valdagen har fyllt 18 år är välkomna att skicka in en intresseanmälan i formuläret nedan. I fältet "Meddelande till valkansliet" vill vi gärna att du skriver om du blivit rekommenderad av någon person. 

Du får inte vara röstmottagare om du kandiderar till riksdag, region- eller kommunfullmäktige i Kalmar kommun enligt beslut i valnämnden.

Den som tidigare medverkat som röstmottagare kan anmäla sitt intresse för att vara ordförande eller vice ordförande i valdistrikt. Du anger detta i fältet Övriga önskemål och upplysningar, där du också kan fylla i mer information om dig själv, t.ex. språkkunskaper eller önskemål om placering.

Valnämndens kansli arbetar med bemanning av valdistrikt och kommer successivt att kontakta intresserade för placering. Även de som inte blir placerade kommer att få ett meddelande om att de placerats på reservlista. Vi kan behöva höra av oss senare, ända fram till valdagen, för att fylla upp vakanser.

Behandling av personuppgifter - GDPR:
Din intresseanmälan kommer att behandlas i ett dataregister. Registret används för att kunna administrera röstmottagare och för utbetalning av arvoden via stadens lönesystem. Valnämnden är personuppgiftsansvarig och vill du ha ett registerutdrag eller information om hur vi behandlar dina uppgifter kan du kontakta valkansliet. Begäran om registerutdrag ska vara skriftlig och undertecknad. 

Läs mer om hur Kalmar kommun behandlar dina personuppgifter:

Dataskyddsförordningen (GDPR) - Kalmar kommun

 

Kalmar kommun, Valkansliet, Östra Sjögatan 18, 392 31 Kalmar
Kontaktcenter:  0480-45 00 00. E-post: valkansli@kalmar.se 

 
Har ni tillgång till bil?

Jag samtycker till att personuppgifter behandlas